✅Твір «Що значить для мене релігія»

У кожної людини своя релігія, і кожен має право вибрати в яку релігію йому вірити. Кожен прагне до власного розуміння сутності життя. Є люди, які заперечують релігію, і віру в бога, їх називають атеїсти.

Але особисто я вважаю, коли що то відбувається погане, то ми в першу чергу молимося Богу, про те, щоб все було добре, навіть якщо заперечуємо його існування.

Людина – істота духовна, тому дуже важливе місце в його житті займає віра. Без віри людина б не розвивалася, якби люди не вірили б в добро і зло, то не було таких понять як “хороший” або “поганий” вчинок.

Людина не може бути тільки добрим або тільки злим. З кожним днем ​​ми розкриваємо в собі, що щось нове, і тільки у власних вчинках розуміємо яка щира наша сутність.

У більшості релігій описуються вчинки людей та їх наслідки.

У дитинстві для дитини весь світ ділитися на добре чи погане. Тобто, маленька дитина не усвідомлено вже вибирає, у що йому вірити, і інколи дитині здається, що гречка – це зло, а доброта – це смачна каша. І поступово коли ми розвиваємося і ростемо, ми починаємо усвідомлювати різницю між добрим і злим, хорошим і поганим.

З дитинства релігія, нас вчить доброті, справедливості, сенсу життя. Але кожен вибирає, як йому жити та в що вірити. Хто хоче піти шляхом Божим, а кому спокійно від думки, що є Бог який оберігає всіх від проблем і поставить на вірний шлях. Так будується особистість людини, адже кожен має право вибирати, у що йому вірити чи не вірити.

Релігія не вчить азартних ігор, перелюбством, вживанням спиртних напоїв, та інших сумнівних радощів. Релігія вчить нас правильного життя, мислення. Але для кожної людини розуміння “правильне” різне, все залежить від виховання і сприймаючи релігій.

Часом люди, які зробили гріх, знаходять надію на прощення в релігій. Хтось хоче знайти сенс життя або бути ближче до Бога. І зараз ми живемо в такому світі, де всі технологій розвиваються, але ніякі технології у світі не замінять людині її світогляд і віру.

Що для мене релігія? Я не та людина, у якого релігія відіграє визначальну роль у житті, швидше за все для мене релігія відіграє другорядну роль в житті та поведінку.

Але при думці що Бог є, і те що він оберігає мене і мою сім’ю, друзів, знайомих і всіх людей ставати спокійніше на душі, і немає тривог і терзань у внутрішньому світі. Я дуже люблю свою сім’ю і друзів, і тому кожен день перед сном читаю молитву, в надії що Бог захистить, всіх мій улюблених людей від бід і проблем. Я вірю в релігію, молитви, Бога.

Все ж я не ходжу в мечеть, не читаю Коран, але моє життя тільки почалася, і я буду проходити всі випробування з думкою що Бог, збереже все те, що для мене дуже дорого.

Посилання на основну публікацію