Що їдять дінго?

Дінго годуються в основному кенгуру, хоча іноді вони також їдять кроликів, щурів, птахів, ящірок та інших дрібних тварин. Хоча більшість їх раціону складається з м’яса, дінго всеїдні, і вони їдять невеликі порції фруктів і рослин

Дінго – собаче ссавець, виявлене в Австралії і Південно-Східної Азії. Dingoes, як правило, золотисті або червонувато-коричневі кольори, хоча деякі чортові чорні або білі, із середнім пальто, колотими вухами і густими хвостами. Їх середня вага становить від 22 до 33 фунтів, і вони зазвичай від 3,5 до 5 футів в довжину. Хоча дінго можуть вити, вони не можуть гавкати, як собаки. Вони найбільш активні на світанку і в сутінках, тому що саме тоді їх видобуток найлегше зловити.

Дінго можуть полювати поодинці або в пакетах. Хоча їх часто звинувачують у нападах на домашню худобу, дикі гібриди собак-дінго, схоже, несуть відповідальність за більшість цих атак. Деякі дінго, що живуть поблизу населених пунктів, прибирають сміття, намагаючись знайти залишки їжі, залишені людьми. З цієї причини вони часто вважаються шкідниками в Австралії, і країна побудувала спеціальний паркан, щоб не допустити їх з тієї частини країни, де поширене сільське господарство і овець.

Посилання на основну публікацію