1. Моя освіта – реферати, конспекти, доповіді
  2. Тварини
  3. Розповідь про польових цвіркунів

Розповідь про польових цвіркунів

Польові цвіркуни зазвичай живуть в зелених полях або лісистій місцевості. Ці комахи чорного або коричневого кольору до 2,5 см завдовжки. На черевці у них є колючі вирости. Польові цвіркуни всеїдні і живляться насінням рослин, дрібними комахами і фруктами. Деякі види в умовах браку їжі починають поїдати один одного.

Самці залучають самок скрекотом і танцями.

Перед спарюванням вони виконують ритуальний танець. Їх стрекотіння чутно з весни до осені.

Польові цвіркуни дуже активні вночі.

Антени польового цвіркуна довше його тіла. Його передні крила коротше, ніж у коника.

Самки зазвичай відкладають до 50 яєць одночасно. Протягом життя вони відкладають до 400 яєць.

Яйця знаходяться в Яйцеклад, поки самка не знайде вологий грунт, куди відкладе яйця.

Польові цвіркуни зазвичай не переживають зиму, хоча їх яйця переносять суворі зимові умови.

Жаби, птиці та інші комахи харчуються польовими цвіркунами.

ПОДІЛИТИСЯ:

Дивіться також:
Розмноження слонів