Розповідь про койотів і шакалів

Чепрачний шакал мешкав в африканському Олдувайській ущелині близько 1,7 млн ​​років тому і до сих пір живе в тому районі. Койот, можливо, єдиний хижак, чия чисельність в Північній Америці збільшилася.

Койоти живуть до 14 років в дикій природі і до 21 року в неволі.

Шакали – безстрашні захисники своїх сімей; один шакал атакує гієну, що важить в 5 разів більше його.

Фермери, травящие койотів, нападників на їх худобу, лише збільшують число нападів, вбиваючи природну видобуток койотів.

Аборигени Америки шанують хитрого шахрая койота, розповідаючи міфи про його розумі.

Золотий шакал, що живе в Євразії і Африці, захоплюється фруктами, поїдаючи інжир, ягоди, виноград і фініки, а також продукти рослинного видобуток.

Молоді койоти можуть цілий рік допомагати доглядати за своїми молодшими братами і сестрами.

Видобуток хитрого койота – все, від мишей до овець.

Нападаючи на хижака або крадучи його видобуток, пара шакалів використовує техніку «йо-йо», діючи одночасно з двох протилежних сторін.

Без «помічника» з молодих особин з посліду чепрачного шакалів виживає один, з «помічником» – три, з трьома «помічниками» – виживають в середньому 6 дитинчат.

Посилання на основну публікацію