Доповідь-повідомлення про ластівку

Ластівки – невеликі птахи з темними металевими синіми спинками, червоними горлянками, білим животом і довгими роздвоєними схожими на стрижку хвостами. Коли птахи літають, вони виглядають абсолютно чорними – найлегше їх розпізнати по довгому хвосту і польоту. Вони поширені в Ірландії в період з квітня по вересень.

Ластівки базікають і лаються один з одним, коли вони сидять на проводах або уздовж країв будівель – вони можуть навіть розбудити вас! Вони літають на північ до Європи навесні, щоб розмножуватися, гніздитися і виховувати своїх пташенят. Ластівки будують гнізда, зроблені з суміші слини і бруду в формі маленької чаші, часто всередині сараїв та інших будівель.

Ластівку можна легко сплутати з іншого схожою з нею птицю – Свіфт. Свіфт помітно більше ластівки, а його крила довші, значно вужчі і косі. У Ластівки є більш «гнучкі» крила, які, очевидно, можуть бути зігнуті в польоті. Хвіст ластівки довше і набагато більш помітно роздвоєний. Ластівки, як правило, частіше зустрічаються в сільській місцевості, а Свіфт частіше зустрічаються в містах.

Відрізнити молоду ластівку від дорослої можна по хвосту. Молоді ластівки трохи менше і мають більш короткі хвости, ніж їхні батьки. Якщо ви живете в селі, ви, ймовірно, можете знайти гніздо в старих будівлях під дерев’яним баром або кроквою. Якщо ви дуже спокійні, ви можете побачити трохи сімейного життя Ластівки – там можуть бути деякі пташенята, яким годують комах їх батьками.

Ластівки харчуються в основному літаючими комахами і рідше комахами, спійманими в польоті з землі або з поверхні води; дуже рідко вони також захоплюють комах, сидячи на рослинах або на землі.

Гніздо зазвичай ховається всередині будівлі або під мостом. Воно має форму чверті кулі з глини або глини, змішаних з довгими лезами трави і соломинок. Зазвичай прикріплюється до стіни, балки або карнизу і завжди відкритий зверху.

Європейські птиці проводять зиму в західній частині Африки, від екваторіальної зони до південного краю континенту. Ластівки поширені всюди, велика частина птахів проживає в Європі, хоча руйнування їх навколишнього середовища і навколишнього середовища може загрожувати їхньому майбутньому.

Посилання на основну публікацію