Відповіді

Що їсть слон в дикій природі?

0 коментарів

Слони є травоїдними тваринами, тому вони харчуються фруктами, корою, гілочками і травою. Дорослий слон може з'їсти більше 100 кг їжі в день. Вони витрачають на харчування близько 16 годин на...

Який ссавець найбільший на Землі?

0 коментарів

Синій кит (Balaenoptera musculus) з величезним відривом лідирує серед найбільших ссавців світу, а також вважається найбільшим твариною в історії життя на нашій планеті. Зрілі сині кити досягають довжини від 24...

Де живе велика панда?

0 коментарів

Природне місце існування великої панди знаходиться на материку Євразія і в даний час обмежується горами західного Китаю. Незважаючи на те що раніше вони були поширені на великих територіях, сучасний ареал...

Де живуть зебри в дикій природі?

0 коментарів

Збережені до наших днів види зебр живуть на материку Африка в місцях проживання, які включають прибережні пагорби, савани, напівпосушливі луки, гори і ліси. Природне місце існування зебри, починаючи з 2014...

Яке забарвлення у зебр: біле або чорне?

0 коментарів

Зебри вважаються чорними з білими смугами, так як їх малюнок визначається інгібіторами пігментів, які пригнічують чорний пігмент, природний для їх шкіри, і перешкоджають зростанню чорної вовни в деяких місцях. Крім...

Чим харчується велика панда в дикій природі?

0 коментарів

Згідно Смітсонівському Національному зоологічному парку, 99% раціону великої панди складається з бамбука. Однак вони іноді їдять інші трави і гризунів. У неволі панд дають солодка картопля, морква, яблука, цукровий очерет...

Чим харчуються жирафи в дикій природі?

0 коментарів

Жирафи використовують свої довгі шиї, щоб добути найвищі листя на деревах. Це дає їм доступ до їжі, яку не можуть дістати коротші тварини. Дерево акації є їх улюбленою їжею, незважаючи...

Яка маса у великої панди?

0 коментарів

Доросла особина великої панди може важити до 160 кг. Як і у більшості тварин, самці панди перевершують по масі самок. Самки великої панди рідко досягають ваги більше 100 кг. Маючи...

Як полюють вовки?

0 коментарів

Вовки зазвичай полюють в зграях від шести до десяти особин. При полюванні на крупну здобич, таку як олень або лось, зграя працює спільно, щоб ізолювати, а потім збити свою здобич...

Де живуть вовки в дикій природі?

0 коментарів

Вовки - дуже адаптуються тварини, які мають місця проживання, що тягнуться практично по всьому світу (крім Антарктиди і островів); проте вони найбільш численні в Сполучених Штатах, Канаді та Арктичної Росії....